AndraLand je agencija iz Crne Gore koja kroz svoje projekte traje već drugu deceniju, sa sjedištem u centru grada Bar, između robne kuće i doma zdravlja u Baru. Naša baza nekretnina broji više od hiljade ponuda i često sve nekretnine nijesu na upit prodavaca javno objavljene, stoga uvjek preporučujemo posjetu našoj agenciji lično ili kontakt putem Instagram aplikacije Viber ili WhatsApp-a.

Tokom dugog niza godina, stekli smo pored reputacije i veliki broj klijenata, agenata i saradnika. Najveći broj klijenata dolazi sa teritorije bivšeg SSSR-a, Italije i Njemačke, a možemo se i pohvaliti odličnom saradnjom sa crnogorskom dijasporom bilo da je u pitanju kupovina ili prodava nekretnina preko naše Agencije. Prošli smo kroz organizacione promjene i sa razvijenom agentskom mrežom možemo Vam ponuditi odgovarujuću nekretninu po najboljoj cijenom i uslovima u Crnoj Gori.
Stručni kadar naše agencije govori pored maternjeg i sledeće jezike: engleski, ruski, italijanski i njemački jezik.

U cilju boljeg prometa nekretnina imamo agente van CG, i to u: Beogradu, Alikanteu, Beču, Moskvi, San Petersburgu, Bariju, Istanbulu..

Pored prometa nekretnina, imamo i sektore i partnere sa kojima možemo izvoditi  :
1- Građeviske radove i rekonstrukcije objekata
2- Dizajn i opremanje prostora
3- Izradu bazena sa pripadajućom opremom
4- Instalaciju toplih podova
5- Pravne poslove (uknjižbe objekata, otvaranje firmi, registracije boravaka stranaca...)

 Budite dio dobre poslovne tradicije!

 

AndraLand je više od agencije!
Dobrodošli!